Keresés a honlapon
__________________________
Hubbard Dianetika Alapítvány
Szcientológia Egyház V. Misszió

6722 Szeged, Honvéd tér 5/B.
3-as kapucsengő, udvari "B" épület, II. emelet

Levélcím: 6701 Szeged, Pf.:1258
E-mail: dianetikaszeged(kukac)gmail.com
Tel: 70/330-72-42

NYITVATARTÁS:

Hétfő: ZÁRVA
Kedd: 13:00 - 18:00
Szerda: 13:00 - 18:00
Csütörtök: 9:00 - 18:00
Péntek: 9:00 - 21:00
Szombat: 9:00 - 18:00
Vasárnap: ZÁRVA


MAGYAR OLDALAK:

www.szemelyisegteszt.hu

www.dianetika.hu

www.szcientologia.org.hu

www.szcientologianeked.com

www.miazigazsag.hu

scientology.tv
©2020. Szcientológia Egyház V. Misszió. Minden jog fenntartva. A Dianetika, a Szcientológia, a Dianetika szimbólum, a Szcientológia szimbólum, a Szcientológia kereszt, L. Ron Hubbard, LRH, Hubbard, OCA, bejegyzett védjegyek és márkanevek, amelyek a Religious Technology Center tulajdonában vannak, és használatuk annak engedélyével történik. Hálás köszönet illeti az L. Ron Hubbard Libraryt, amiért engedélyezte bizonyos részletek felhasználását L. Ron Hubbard szerzői joggal védett munkáiból. A Dianetika szellemi gyógyító technológia. A Szcientológia alkalmazott vallási filozófia.


"A siker attól függ, mennyire tudunk kommunikálni."


"A kommunikáció- a valódi kommunikáció- ledöntheti a láthatatlan falakat, amelyek gátolják a megértést, és megakadályozzák a boldogságot és a sikert. A vele kapcsolatos tudás és a benne való jártasság szinte egyik napról a másikra meg tudja változtatni az életünket. Bár a kommunikációt ösztönösen is az élet létfontosságú szükségletének tekintjük, az alapelvei valójában soha nem voltak ismertek...Mostanáig."

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
NÖVELJE MEG TÁRSAS ÉS ÜZLETI SIKERÉT!

VÉGEZZE EL A TANFOLYAMOT!Jelentkezéshez töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot!

Név:
Telefon:
E-mail cím:
Kérdés, üzenet:


Sikerek„A tanfolyam sokkal többet adott, mint azt valaha is gondoltam volna. Már sokkal közvetlenebb vagyok másokkal, így az Élet is könnyebb. Már nem feszengek másokat megszólítani vagy egy kommunikációs ciklusból kilépni. Az önbizalmam is nőtt ennek a tanfolyamnak köszönhetően.”

„Magabiztosabb, higgadtabb és határozottabb kommunikációra vagyok képes, mint korábban.
Alkalmazni tudom a tanultakat és felismerem más emberek kommunikációja során is.
Megértettem a kommunikáció lényegéét, azaz, hogy a bennem lévő szándékot, gondolatot juttassam át a másik félnek úgy, hogy közben kiegyensúlyozott, sima beszélgetés folyik, melyben mindkét fél elégedett, nyugodt és képes megérteni is a hallottakat.”

„Azt gondoltam, elég jól kommunikálok. Tudtam, hogy vannak benne hibák, de nem lehet túl rossz a kommunikációm, ha sikeres vagyok az üzletkötésben, eladásban, kereskedelemben. Azért jöttem a tanfolyamra, hogy megtaláljam és korrigáljam a hibákat.
Aztán amikor elkezdtem konfrontálni, már kicsit több volt a hiba, majd ahogy haladtunk előre, már annyi volt, hogy megfordult a fejemben, hogy feladom.
Nehéz feladat volt kikapcsolni a kommunikációs robotpilótát, de úgy érzem, sikerült. Köszönöm a segítséget a tanulótársamnak és a tanfolyam-felügyelőnek. Tanulságos, megerőltető, kimerítő kaland volt, de megérte.”

„Ezen a tanfolyamon megtanultam, hogy másként is lehet kommunikálni, mint amit eddig láttam és használtam. Így úgy érzem, hogy sikeresebben fogom tudni kezelni az emberi kapcsolataimat, legyen bármiről is szó. A megtanultak használatával sikeresebb kommunikációkat tudok folytatni, ami segít, hogy az életben elérjem a céljaimat.”

„Bővebb, összeszedettebb, szélesebb repertoárral rendelkezem, ami a kommunikációmat illeti. Tudatosan alkalmazva úgy irányíthatom a beszélgetést, ahogy szeretném, ezáltal kiküszöbölve, hogy olyan kérdésekre is reagáljak érzelmekkel telve, amelyekre nem szeretnék. Remélem, hogy a jövőben ezekkel a technikákkal kiválóan fogok tudni kezelni minden kommunikációs helyzetet. És miért ne tudnám sikerrel venni?”

„Amit most érzek, a legfelemelőbb érzés!
Ezen tanfolyam keretében nagyon sok képességre tettem szert, amikről nem is tudtam, hogy bennem élnek. Mindig is éreztem, hogy valami mocorog bennem, amit nem tudtam nevén nevezni, azt hogy ezt felszínre tudtam hozni, sok-sok köszönet a fantasztikus edzőmnek és a legédesebb tanfolyamvezetőnek.
Eme képességeim birtokában lehetőségeim nyílik gördülékenyebb kommunikációba lépni más emberekkel, és hiszek abban, hogy egy jobb jövőt tudok teremteni magam számára.

Köszönet a lehetőségért!”

"A tanfolyam alatt rájöttem, hogy nem az a fontos, mit mondunk, hanem az, hogy hogyan mondjuk. Ez sokban befolyásolja a kommunikáció sikerét."

"A tanfolyam zárása után rájöttem, hogy mennyire rosszul kommunikáltam egész életemben.
Nagyon örülök, hogy megcsinálhattam ezt!
Most már tudom, hogy hogyan kell szóra bírni egy szótlan embert, hogyan kell lezárnom egy kommunikációz, és még sorolhatnám.
Boldog vagyok, hogy tudom, hogy ezzel a tanfolyammal sikereket fogok elérni az élet minden területén!"

"Több sikerélményem is volt. A legfontosabb, hogy a társammal, aki egyúttal az életben is a párom, sokkal közelebb kerültünk egymáshoz. Annak is nagyon örülök, hogy másodjára is elvégeztem ezt a tanfolyamot, mert igazából most került "napvilágra" bennem, hogy nagyon sokat sikerült alakítani a kissé erőből történő beszéd és viselkedési modoromon."

"Minden egyes gyakorlat elvégzése után is volt valami sikerem, és sokat tanultam közben.
Magabiztosabb lettem abban, hogy kezdeményezzek beszélgetést. Rájöttem arra is, hogy fontos beleképzeljem magam a másik helyébe, hogy őt megértsem, és így tudjak keresni olyan témát, amiről beszélni tudjunk. Az is nagyon fontos, hogy hogyha meg is bántunk valakit, képesek legyünk ennek felismerésére, és arra, hogy elnézést kérjünk, ezáltal helyreállítva közöttünk a megértést. Majd arra is képesnek lenni, hogy kezdettől végig kellemes legyen a beszélgetés, még a zárás is."